Escape room

Escape room Hengelo

Untrapped heeft de meest uitdagende escape room van Overijssel en Hengelo. Samen met je vrienden, familie of collega’s word je fysiek opgesloten in de escape room. Onze escape room heeft een origineel eigen verhaal. De ruimte is zo realistisch ingericht dat je de wereld om je heen even vergeet. Samen met jouw team ga je de strijd aan en vecht je tegen de tikkende klok.

Zodra jullie de escape room binnen stappen begint direct het avontuur. Laat je meenemen in de spanning, radeloosheid en adrenaline. Het oplossen van raadsels en geheimen leidt jullie naar de sleutel. Alleen deze bevrijdende sleutel, is de sleutel die jullie kan bevrijden uit de escape room.

Throne of Cleopatra – 3-8 personen

Samen met je team ga je terug in de tijd van farao’s en piramides. Jullie komen terecht in een graftombe. Ooit werd beweerd dat Cleopatra the elixer of eternal life heeft gevonden. Echter, werd dit nooit bewezen. Nu zijn er geheime hierogliefen gevonden en ontcijferd. Hierin staat dat Cleopatra de elixir of eternal life in haar bezit had en dit in haar graftombe heeft verstopt. Maar de twijfel heerst, want ligt Cleopatra zelf ook in de graftombe? Ontrafel het geheim van Cleopatra. Alleen door teamwork, out-of-the-box denken en communicatie zullen jullie kunnen ontsnappen uit de graftombe. Haast je! Jullie hebben slechts een uur de tijd. Lukt het niet om binnen een uur te ontsnappen uit de escape room? Dan zullen jullie opgesloten blijven!

Let the game begin!

Let’s escape, eat & go bowling

Combineer jullie escape game met een diner. Samen met bowlingcentrum Yip’s hebben wij een aantal arrangementen voor jullie samengesteld. Ontsnap uit de escape room, geniet van een diner en ga de strijd aan op de bowlingbaan.