Home

Untrapped, Escape Games

De spannendste escape room in Hengelo

Boek Nu arrow-righty

Waarom Untrapped?

Ben jij klaar voor een uitdagende escape game? Untrapped is dé escape room van Hengelo. Jij gaat samen met jouw vrienden, familie of collega’s de strijd aan om te ontsnappen uit ons bloedstollende escape game. Untrapped creëert een totaalbeleving van begin tot einde. De sfeer en de special effects doen lijken alsof je in een film zit.

 

Wat is een escape room?

Een escape room is een ruimte waarin jij en je team fictief worden opgesloten. Samen worden jullie uitgedaagd om te ontsnappen uit een escape room vol hersenkrakende raadsels, codes en mysterieuze geheimen. Als een team moeten jullie een uitweg zien te vinden. Los de raadsels op en kraak de codes. Maar let op! De tijd tikt. Jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen.

Stel nu je team samen en bevrijd jezelf uit de leukste escape room
van Untrapped

Throne of Cleopatra – 3-8 personen

Samen met je team ga je terug in de tijd van farao’s en piramides. Jullie komen terecht in een graftombe. Ooit werd beweerd dat Cleopatra the Elixir of Eternal Life heeft gevonden. Echter, werd dit nooit bewezen. Nu zijn er geheime hierogliefen gevonden en ontcijferd. Hierin staat dat Cleopatra de Elixir of Eternal Life in haar bezit had en dit in haar graftombe heeft verstopt. Maar de twijfel heerst, want ligt Cleopatra zelf ook in de graftombe? Ontrafel het geheim van Cleopatra. Alleen door teamwork, out-of-the-box denken en communicatie zullen jullie kunnen ontsnappen uit de graftombe. Haast je! Jullie hebben slechts een uur de tijd. Lukt het niet om binnen een uur te ontsnappen uit de escape room? Dan zullen jullie opgesloten blijven!
Bekijk alle kamers